top of page

Groepssessie

 Voor iedereen die benieuwd is hoe het QHHTproces juist opgebouwd is, maar (nog) geen diepgaande individuele QHHTsessie wenst te ervaren.
Hierbij wordt gebruik gemaakt van een lichtere trance, waardoor je vanuit je onderbewustzijn, individuele informatie kan ontvangen, die op dat specifiek moment belangrijk voor je is. 
Deze info is dus niet gebaseerd op concreet vooraf opgestelde vragen, zoals dat bij individuele QHHTsessies wel het geval is, maar geeft je de gelegenheid om eens te ervaren hoe eenvoudig het is om informatie te ontvangen vanuit je onderbewustzijn. Er wordt ook voldoende ruimte voorzien om informatie uit te wisselen (indien je dit wil delen) en om vragen te stellen.

Wil je dit graag eens ervaren? Groepssessies kunnen doorgaan op aanvraag, zowel in Hamme als in Middelkerke met een minimum van 5 deelnemers. Wil je dit organiseren op je eigen locatie dan kan dit zeker besproken worden. De duurtijd van een groepssessie is ongeveer 3 u., de kostprijs is 30 euro per deelnemer.   Bij interesse stuur je een mailtje naar leen.deschoesitter@gmail.com.


 

bottom of page