top of page

QHHT - Quantum Healing Hypnosis Technique 
(klik  hier: www.QHHTofficial.com)

QHHT is een techniek (volledig ontworpen door de fantastische Dolores Cannon - klik hier), waarmee je toegang krijgt tot dat deel van jezelf, dat naast je onderbewustzijn, ook nog vele anderen dingen wordt genoemd: je onbewuste, je hogere zelf, je hogere bewustzijn, je intuïtie, de bron, God, de creato je ziel, het quantumveld, het nulpunt, de leegte ....

Hoe men het benoemt maakt eigenlijk helemaal niets uit, het komt erop neer dat je gewoon een diepe connectie maakt met dat deel van jezelf waar alle antwoorden op je vragen te vinden zijn.  

Van het woord hypnose kijken mensen vaak raar op, terwijl het eigenlijk gewoon een heel natuurlijke trance is waarin we ons dagelijks meerdere keren bevinden.  QHHT maakt gebruik van de staat waarin je je bevindt net voor je in slaap valt en op het moment wanneer je net terug wakker wordt. Dit doe je automatisch minstens 2x per dag, dus je hoeft er zelfs niet aan te twijfelen of je zo een toestand wel kan bereiken.  Op dat moment schuift je gedachtenstroom aan de kant, waardoor je beter in staat bent om belangrijke informatie vanuit je onderbewustzijn te ontvangen. De begeleiding hierbij ondersteunt je om, er enerzijds voor te zorgen dat je niet opnieuw afdwaalt naar de voortdurende gedachtenstroom en om er anderzijds voor te zorgen dat je alert genoeg blijft om je informatie te ontvangen en niet in slaap dreigt te vallen. Op deze manier wordt dit moment van verhoogd bewustzijn optimaal benut om, op een heldere manier, alle antwoorden te vinden op je vragen.

In principe is het op ieder moment mogelijk om zo'n heldere communicatie te ontvangen, wanneer je het heel stil maakt in jezelf en je geest niet voortdurend laat overheersen door allerlei binnenkomende gedachten. Af en toe dienen er zich ook wel eens spontaan zo'n momenten van diep innerlijk weten aan in je leven, die benoemen we dan vaak als onze intuïtie.  

QHHT is een heel aangenaam en ontspannen proces, waarbij je zelf niets hoeft te doen. Het ondersteunt je om informatie vanuit je onderbewustzijn op te halen, te observeren en de boodschap ervan te ontvangen.  Op welke manier je de informatie ontvangt is heel uniek, waardoor het geen zin heeft om enige verwachtingen hieromtrent te creëren. Die verwachtingen kunnen er juist voor zorgen dat je in je gedachtenstroom blijft hangen waardoor je dit mooie natuurlijke proces kan verstoren of blokkeren.

Je ondergaat het  proces dus best gewoon zonder enige verwachtingen over hoe het precies zou moeten verlopen volgens jou en/of wat het resultaat juist zou moeten zijn en dan kan je erop vertrouwen dat, de informatie die belangrijk is voor jou, vlot naar je zal toekomen.

Het enige wat je vooraf doet is je vragen voorbereiden waar je een antwoord op wenst te krijgen. Je schrijft ze op en je brengt ze mee naar mij.  Alle vragen, die je bezighouden, kunnen gesteld worden. Er zijn geen slechte of domme vragen. Ze kunnen gaan over emotionele, mentale en/of fysieke ervaringen, over situaties die gebeurd zijn in je leven waar je tot op vandaag nog steeds vragen over hebt, belangrijke levensvragen, opglopen trauma's, angsten, ...

Het hoeft trouwens niet altijd over problemen of blokkages te gaan, het kan ook gewoon een hele leuke manier zijn om eens te weten te komen wat jouw onderbewustzijn je graag wil vertellen. Het helpt je, hoe dan ook, voortdurend evolueren naar wat je diep vanbinnen echt verlangt. 

Door de dingen die belangrijk zijn voor jou vanuit je onderbewustzijn naar je bewustzijn te brengen kom je dingen te weten over jezelf, waar je gewoonlijk geen toegang tot hebt en die je ondersteunen om te evolueren op het pad waar jij het diepst naar verlangt.

Deze, voorheen onbewuste, informatie verklaart waarom de dingen in je leven gelopen zijn zoals ze liepen en/of nog steeds zo lopen.

Eens  de boodschap, die je onderbewustzijn je wou doorgeven, bewust ontvangen en volledig geïntegreerd is, is het niet meer nodig voor je onderbewustzijn om ze je op andere manieren duidelijk te maken.  De les is dan geleerd, waardoor ook de ongemakken zich kunnen oplossen. Deze dienden immers enkel als signaalfunctie.  Je onderbewustzijn zal je altijd trachten de weg te tonen die je diep vanbinnen zelf wil bewandelen en zal dit steeds trachten te doen op de meest aangename manier (denk maar aan intuïtieve ingevingen, synchroniciteiten, symbolen, dromen, dagdromen ...).  Door de sterke conditionering van onze geest en de ons aangeleerde patronen om ons te confirmeren aan onze omgeving durven we nog te weinig voor onszelf te denken en te voelen we zelf willen. We passen ons nog te vaak volledig aan aan de verwachtingen van anderen en/of de maatschappijk keren ons weg van onze diepere verlangens. Hoe verder je van je eigen pad afwijkt, hoe sterker en ongemakkelijker de signalen vanuit je onderbewuszijn naar voor zullen worden (denk maar aan fysieke ongemakken, ziektes, nachtmerries, accidenten...), enkel en alleen om je op je eigen unieke pad te krijgen zodat je meer in de flow van het leven kan meestromen en dat kan doen in verbinding met alles wat bestaat.

Wil jij ook wel eens weten wat er allemaal in jouw onderbewustzijn leeft en wat dit je allemaal te vertellen heeft, boek dan snel een sessie. 

Een sessie duurt gemiddeld 4 uur, maar kan ook langer uitlopen.  Ik reken één tarief, maar ik neem zoveel tijd als nodig, en dat varieert van persoon tot persoon. 

We starten eerst met een uitgebreid gesprek, zodat we elkaar beter leren kennen en ik je de techniek nog verder wat kan toelichten. Daarna doen we de sessie (de hypnose zelf duurt max.2 uur), gevolgd door een kort nagesprek, zodat je weer fris huiswaarts kan keren. 

Zorg ervoor dat je de dag van de sessie nergens meer naartoe hoeft en tijd en rust voor jezelf kan nemen om alles rustig te verwerken. 

Jouw sessie wordt opgenomen en je krijgt deze opname toegestuurd, zodat je ze kan beluisteren en er verder mee aan de slag kan gaan tot alle info voldoende diep verwerkt is. Hypnose is immers een proces dat vrij vluchtig is, een beetje zoals bij dromen, waardoor de informatie, die doorkwam tijdens de sessie, snel weer naar de achtergrond verdwijnt. Het meermaals beluisteren van je opname is dus heel belangrijk om de verworven inzichten verder te integreren. Na verloop van tijd zal je automatisch terugvallen op je nieuwe inzichten waardoor je vlotter kan manoevreren wanneer je je nog eens in een gelijkaardige moeilijke situatie bevindt, zonder hiervoor nog grotere crisismomenten te creëren. Bovendien zal dit proces je intuïtieve vermogen verder aanscherpen waardoor je sneller de boodschappen vanuit je onderbewustzijn zal verstaan en er vlotter actie zal op ondernemen. 

Jouw eigen vrije wil om goed naar jezelf te luisteren en om je eigen advies ernstig te nemen en op te volgen is bepalend voor de snelheid waarmee je de resultaten van de sessie in je dagelijks leven zal ervaren. 

Dolores Cannon: Wat is QHHT? (klik hier)

Suzanne Spooner: 4 fantastische tips om een fantastische hypnosesessie te beleven 

Dolores Cannon: Why you are on earth (klik hier)

bottom of page