top of page
Kinderen handen opsteken
 • Voor wie is Access Bars geschikt?
  Een Access Bars® behandeling is geschikt voor iedereen. Het enige wat nodig is, is dat je stil kunt en wilt liggen op je rug tijdens de behandeling. Er zijn verder geen beperkingen om een Access Bars® behandeling te kunnen ondergaan. Jong, oud, gezond, ziek, fit, vermoeid… iedereen heeft baat bij Access Bars®.
 • Welke klachten kunnen verminderen door Access Bars?
  Bij Access Bars wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam geactiveerd. Het lichaam laat los wat het niet meer nodig heeft, dit kunnen zowel fysieke als mentale klachten zijn of dieperliggende blokkades waar men zich niet van bewust is. Access Bars is onder andere zeer effectief bij overprikkeling, stress/burn-out, slaapproblemen, vermoeidheid, concentratieproblemen, onzekerheid, onrust in hoofd en lijf, piekeren, (chronische) ziekte, een overspannen zenuwstelsel. Opvallend vaak geven mensen met ASS, ADHD, ADD, depressie en hooggevoeligheid aan baat te hebben bij Access Bars.
 • Wat merk je zelf tijdens en na een Access Bars sessie?
  Dit is voor iedereen en ook iedere keer weer anders. Kleine, subtiele sensaties in het lichaam, visuele beelden, ingevingen, jeuk of koude/warme golven door het lichaam. Na afloop van de behandeling voel je overwegend een heel diepe ontspanning, zoals na een deugddoende massage of een diepe meditatie. Een enkele keer ontstaat er wat hoofdpijn. Dat heeft te maken met alles wat er in het lichaam is gebeurd en alle afvalstoffen die daarbij zijn vrijgekomen. Na een sessie heeft het lichaam nog even behoefte aan rust, water en aanvulling van zouten/suikers. Als dat is aangevuld, voelt vrijwel iedereen zich meteen energieker en lichter. In de dagen en weken na de behandeling wordt meer en meer duidelijk wat de sessie voor je heeft gedaan. Wees open en benieuwd naar welke energie, ruimte en bewustzijn het heeft gecreëerd. Van meer rust in je hoofd, beter slapen, soepeler omgaan met lastige situaties, tot grootsere veranderingen. Alles is mogelijk.
 • Hoe vaak doe je een Access Bars sessie?
  Herhaling zorgt ervoor dat je de voordelen van de behandeling vasthoudt en verder uitbreidt. Of je voor een herhaling gaat en hoe snel achter elkaar, is helemaal aan jou en wat jij prettig vindt. Het heeft ook te maken met de mate waarin je onrust ervaart. Er zijn mensen die kiezen voor een wekelijkse of maandelijkse behandeling. En zijn er ook die terugkomen wanneer ze onrustig worden of wanneer er gerichte klachten zijn. Mensen met een burn-out of met veel ‘ongemak’ ervaren de eerste keer vaak kort of weinig resultaat. Er is dan sprake van veel energetische blokkades waardoor ze nood hebben aan meerdere behandelingen in relatief korte tijd.
 • Is QHHT veilig?
  QHHT is compleet veilig. Het is een techniek die je in een trance brengt, waarbij je bewust aanwezig blijft in een diepe aangename staat van ontspanning. Je blijft zelf volledig de controle behouden en gaat geen dingen zeggen of doen die je zelf niet wil. Je kan nooit ongewild in deze toestand blijven, want dat laat je eigen onderbewustzijn niet toe. Jouw onderbewustzijn beschermt je altijd. Denk maar eens aan het moment dat je aan het autorijden bent en plots veel verder gevorderd bent op de baan dan je verwacht had. Op zo een momenten was je ook in zo'n diepere staat en zorgde je onderbewustzijn ervoor dat je toch veilig bleef. De trance, die we gebruiken, is trouwens een natuurlijke staat waar je iedere dag minimum 2 keer automatisch in gaat, nl. op het moment net voor je in slaap valt en op het moment wanneer je net wakker bent geworden, dus er is helemaal niets moeilijks aan. Het is voor iedereen bereikbaar omdat het een heel natuurlijk, eenvoudig en gekend proces is.
 • Moet ik geloven in "iets" om een geslaagde hypnose sessie te hebben?"
  Absoluut niet, het enige wat nodig is, is de wil en de goesting om het proces te ervaren. Je hoeft zelf niets te doen, je ontspant je, je ondergaat de sessie zonder verwachtingen en laat het gewoon gebeuren. Wanneer je erop vertrouwt dat je met iedere ervaring iets kan leren over jezelf, dan is dit ongetwijfeld iets voor jou.
 • Is één QHHTsessie voldoende om mijn antwoorden te bekomen?
  Eén sessie is normaalgezien voldoende om alle antwoorden te bekomen op de vragen die je hebt meegebracht die dag. Mochten we toch geen tijd genoeg hebben, dan kunnen we nog steeds een tweede sessie inplannen om de resterende vragen te beantwoorden.
 • Wat is het verschil tussen QHHT en Mindscaping?
  Beiden zijn processen waarbij je begeleid wordt om naar je onderbewustzijn te gaan, om een positieve verandering in je leven te bekomen. Met QHHT worden meerdere vragen beantwoord. Hierbij worden belangrijke inzichten in je bewustzijn gebracht, waar je ook naderhand nog verder mee aan de slag gaat. Met Mindscaping wordt één verbeterproces gekozen en werken we aan de herprogrammering van je onderbewustzijn op een eenvoudige en laagdrempelige manier. Na de sessie hoef je hier niets meer mee te doen, je laat het volledig los en de resultaten vertalen zich, geleidelijk aan, in je dagelijks leven.
 • Waar kan ik zelf de QHHT-opleiding volgen?
  De opleiding wordt standaard online gegeven in het Engels, ondertussen kan ze ook gevolgd worden in het Frans, Chinees, Japans of Russisch. Klik op het blauwe balkje voor meer info en geniet van een korting van 10%.
 • Heb ik meer dan één Mindscaping sessie nodig?
  Dat is afhankelijk van de complexiteit van het item waar we aan werken. Indien het een algemeen probleem is dan kunnen er meerdere sessies nodig zijn. Indien het iets heel concreets en afgebakend is kan één sessie al volstaan. Ik volg de evolutie met je op en we bespreken samen of er nog een bijkomende sessie nodig of gewenst is na verloop van tijd.
 • Waarom is Mindscaping aantrekkelijk voor kinderen?
  Mindscaping is zeer toegankelijk voor kinderen. Ze ervaren dit vooral als iets leuks om te doen, omdat ze met dit proces hun verbeelding en fantasie volop de vrije loop kunnen laten gaan. op een creatieve manier brengen ze meer vreugde, positieve ervaringen en rust in hun leven.
 • Waarom is Mindscaping aantrekkelijk voor jongeren?
  Ze hoeven hun problemen niet eerst bloot te leggen om te kunnen werken aan de gewenste verbeteringen in hun leven. De sessies zijn bovendien ook online mogelijk, waardoor ze zich zelfs niet hoeven te verplaatsen en vanuit hun eigen comfortzone, in volledige privacy, kunnen werken aan wat ze maar willen.
 • Waar kun je Transfomational Cupping allemaal bij inzetten?
  Iedere dag en heel de dag door krijgen we chemische en onnatuurlijke stoffen binnen. Omdat we in onze generatie dit al vanaf kinds af aan hebben, zijn onze organen overbelast en kan ons lichaam het zelf niet meer zo goed opruimen. We worden steeds vermoeider, zwakker en dikker. Ons lichaam heeft hulp nodig! Met de juiste middelen die bij jouw lichaam passen kunnen we bijna iedere klacht, kwaal, ziekte of ongemak verminderen en in veel gevallen oplossen. De meest fantastische resultaten zijn al behaald bij: Allergieën; Angsten en fobieen; Autoimmuunziekte; Bloedarmoede; Darmklachten; Depressie; Diabetes type 2 EN 1; Eetproblemen; Extreme trauma’s; Fibromyalgie; Gewoontes (geen controle meer over wat wel en niet); Helder denken (niet altijd meer mogelijk); Hielspoor; Huidziekten; Ischias; Libidoproblemen; Lipoedeem en oedeem; Maagproblemen; Malende gedachten; Migraine; Onrustige benen; Ontstekingziekten; Onzekerheid; Overgewicht; Overprikkeld (te snel zijn); Patronen (ongewenste); Reumatische aandoeningen; Slaapproblemen; Tinnitus; Vermoeidheid; Verslavingen; Wilskracht (te weinig); Zenuwstelsel (verstoringen); Zwanger (niet kunnen worden en na alles al te hebben geprobeerd). Enz... Het lichaam uit de verstoringen halen en het geven wat het nodig heeft is de sleutel tot genezing.
 • Is een Transformational Cupping behandeling pijnlijk?
  Het kan zeker gevoelig zijn, maar het mag nooit te veel pijn doen. Tijdens de behandeling wordt er voortdurend gecheckt of het draaglijk is.
 • Waarom heb ik rode of blauwe plekken na het cuppen?
  Door het losmaken van de verklevingen kan er opnieuw zuurstofrijk bloed doorheen om de plek te reinigen en te helen. Het hoeft niet altijd blauw te worden. Sommige mensen hebben een dikkere huid of bij sommigen komt het bloed minder gemakkelijk buiten de bloedbanen. Ondersteunen met voeding kan bijdragen tot het sneller loskomen van de afvalstoffen en verklevingen.
 • Is Transformational Cupping veilig?
  Ja! De behandeling zelf kan, afhankelijk van de hoeveelheid verklevingen in het lichaam, gevoelig zijn. Door het vacuüm trekken van de cups kunnen er rode en/of blauwe plekken ontstaan. Deze verdwijnen na 3-5 dagen. Bij Transformational Cupping is er nog nooit iets misgegaan. Tijdens en na een Transformational Cupping behandeling blijven we vragen, checken en doorzoeken bij de cliënten.
 • Na hoeveel behandelingen met Transformational Cupping heb je resultaat?
  Elke behandeling heeft resultaat met transformational cupping.
bottom of page