top of page

Mindscaping 

 

Mindscaping is een techniek, die toegankelijk is voor jong en oud en ontwikkeld werd door de gerenommeerde Canadees Mike Mandel (Klik hier: Mindscaping volgens Mike Mandel - YouTube). 

Het is vooral een plezante, eenvoudige techniek, waarmee ik je begeleid om je onderbewustzijn te herprogrammeren, zodanig dat je, de dingen die je in je leven graag ziet verbeteren of ziet gebeuren, vlotter kan bereiken.   

"Wat zou je graag willen dat er gebeurt?" is DE vraag die je je stelt. Deze vraag is zowel toe te passen op algemene situaties (fysieke en mentale gezondheid, financiën, werksituatie, relaties...), als op meer concrete situaties in je leven (een moeilijk gesprek, een belangrijk examen, een conflict, een burn-out).

Mindscaping biedt eveneens de mogelijkheid om je te laten begeleiden bij verbeterprocessen, zonder dat je concreet vooraf hoeft uit te leggen waar het exact over gaat. Je kan het dus volledig voor jezelf houden en toch kan je erbij begeleid worden. De sessie kan zelfs online gebeuren, indien je dat wenst. Je hoeft je dus nog niet eens te verplaatsen.

Benieuwd naar een sessie? Stuur dan een mailtje naar leen.deschoesitter@gmail.com en vermeld erbij of je de sessie al dan niet online wenst te doen of neem telefonisch contact op. De duurtijd van de sessie varieert tussen de 45 à 60 min. 

 

bottom of page